• spring gas pabrik
  • pabrik strut gas
  • expo spring gas
  • strut gas expo

Kanthi 10 taun ing industri, Changzhou Double Spring Machinery Co., Ltd wis nyediakake spring gas lan aktuator linier ing saben dinane, ing prabotan ing omah, mobil, bus, sepur, pesawat nalika lelungan, windows, kursi, mebel komputer kanthi modern perabot kantor, peralatan fitness, amben rumah sakit, mesin, tempat sampah ing sadawane dalan, lan liya-liyane.
Kita mesthi nyawisake kanggo nawakake layanan sing apik lan produk-produk bermutu bebarengan. Sampeyan bisa nemokake kanthi mesthi:

  • Tim penjualan: 7 sales, 2 insinyur , tim aftersales kabeh, kasedhiya ing 24 jam * 7 dina saben minggu;
  • Manufaktur njamin: 6 lini produksi; 150 buruh; Tim QC kalebu tes Keletihan, semprotan uyah, Uji suhu, lsp. Nduwe Impor lan ekspor kanthi bener
  • Produk bermutu: Sertifikat kalebu ROHS, CE, SGS, MSDS, ISO; Musimtes siklus urip 80000 , piston QPQ; Aktuator linier kanthi 12000N , 55mm / s , 2 taun .

Muga-muga bisa ketemu nalika Expos:


Tampilan Online Chat!