• гас пролет фабрика
  • фабрика за гасни потпори
  • пролетта саем гас
  • гас кочење Експо

Со 10 години во индустријата, Changzhou Double Spring Machinery Co., Ltd веќе испорачуваше плинска пружина и линеарен активатор во вашиот секојдневен живот, во вашиот мебел дома, автомобили, автобуси, возови, авиони кога патувате, прозорци, стол, компјутерско биро во модерна канцелариски мебел, фитнес опрема, болнички кревети, машини, корпа за отпадоци долж улицата, итн.
Ние секогаш се посветуваме да нудиме добра услуга и производи со добар квалитет во исто време. Секогаш можете да најдете:

  • Тим за продажба: 7 продажби, 2 инженери , цел тим после продажба, достапен за 24 часа * 7 дена секоја недела;
  • Производство увери: 6 производни линии; 150 работници; Тим за КК вклучувајќи тест замор, спреј за сол, тест за температура, итн. Имајте право на увоз и извоз
  • Висококвалитетни производи: Сертификат вклучувајќи ROHS, CE, SGS, MSDS, ISO; Гасен извор со прскање, 80000 животни циклуси , клип QPQ; Линеарен погон со 12000N , 55мм / с , 2 години .

Искрено се надевам дека ќе се сретнеме за време на Експос:


WhatsApp Онлајн Chat!