• fabrikë pranverë e gazit
  • fabrika e strutave të gazit
  • gaz sustë expo
  • traversë gazit Expo

Me 10 vjet në industri, Changzhou Double Spring Machinery Co, Ltd, tashmë ka furnizuar me burim gazi dhe aktuator linear në jetën tuaj të përditshme, në mobiljet tuaja në shtëpi, makina, autobusë, trena, aeroplanë kur udhëtoni, dritare, karrige, tavolinë kompjuteri në moderne mobilje zyre, pajisje fitnesi, shtretër spitali, makineri, kosh plehrash përgjatë rrugës, etj.
Ne gjithmonë përkushtohemi për të ofruar shërbime të mira dhe produkte me cilësi të mirë në të njëjtën kohë. Gjithmonë mund të gjesh:

  • Ekipi i shitjeve: 7 shitje, 2 inxhinierë , ekip i tërë pas 24 orë * 7 ditë çdo javë;
  • Prodhimi siguroi: 6 linja prodhimi; 150 punëtorë; Ekipi i QC duke përfshirë provën e lodhjes, spërkatjen e kripës, provën e temperaturës, etj. Kini import dhe eksport të drejtë
  • Produkte me cilësi të lartë: Certifikatë duke përfshirë ROHS, CE, SGS, MSDS, ISO; spërkatjeje, 80000 cikle jetësore , piston QPQ; Aktivizues linear me 12000N , 55mm / s , 2 vjet garanci.

Sinqerisht shpresoj që të takohemi gjatë Expos:


WhatsApp Online Chat!