• spring gas pabrik
  • pabrik strut gas
  • gas spring Expo
  • strut gas Expo

Kalayan 10 taun di industri, Changzhou Double Spring Machinery Co., Ltd parantos nyayogikeun spring gas sareng aktuator linier dina kahirupan sadidinten anjeun, dina jati anjeun di bumi, mobil, beus, karéta, pesawat nalika ngumbara, jandéla, korsi, méja komputer dina modéren jati kantor, alat kabugaran, ranjang rumah sakit, mesin, tempat sampah di sapanjang jalan, sareng sajabana
Kami salawasna ngahaturanan pikeun nawiskeun jasa anu saé sareng produk anu saé dina waktos anu sami. Anjeun tiasa mendakan:

  • Tim penjualan: 7 penjualan, 2 insinyur , tim aftersales sapinuhna, sayogi dina 24 dinten unggal minggu;
  • Manufaktur mastikeun: 6 jalur produksi; 150 padamel; Tim QC kalebet tes Kacapean, semprot Uyah, Uji suhu, sareng anu sanés Kagungan impor sareng ékspor anu leres
  • Produk kualitas luhur: Sértipikat kalebet ROHS, CE, SGS, MSDS, ISO; Spring gas kalayan panyemprot uyah 96h , siklus hirup 80000 , piston QPQ; Aktuator linier sareng 12000N , 55mm / s , 2 taun .

Hormat pisan pendak sareng anjeun nalika Expos:


WhatsApp Online Chat!